Archive for the ‘2PM’ Category

2PM’s Wooyoung debut in KBS next drama

Posted: September 1, 2010 in 2PM, news

Mengikuti jejak Taecyeon dan Chansung, Wooyoung, akan menjadi salah satu member dari 2PM yang akan memulai debut akting.

Wooyoung telah direkrut untuk menjadi salah satu dari pemeran utama dalam drama KBS terbaru berjudul Dream High, yang bila sesuai rencana akan ditayangkan pada bulan Januari tahun depan.

drama ini akan bercerita tentang sebuah sekolah seni yang hampir semua siswanya mempunyai mimpi menjadi superstar. Wooyoung akan memainkan karakter seorang anak SMA, bernama Joon Joo, yang bermimpi menjadi seorang bintang terkenal.

perwakilan Dream High mengungkapkan:

“Awalnya Kami hanya mengadakan pertemuan dengan staf, tetapi seperti yang sekarang, kemungkinan besar bahwa Wooyoung akan berakting dalam drama tersebut benar adanya. Setelah menyelesaikan konser terakhir mereka, ia berencana memulai persiapan untuk drama ini. ”

Pendiri dan CEO JYP Entertainment, Park Jin Young, akan menulis, memproduksi dan mengatur beberapa lagu soundtrack untuk drama tersebut.

Aku jadi penasaran sama dramanya nanti. kalo dilihat dari tampang Wooyoung yang cute, dia masih cocok banget jadi anak sekolahan.

semoga dramnya sukses ya………..


Berdasarkan Poling yang diadakan oleh tvN Gil’s Newton Chart untuk The best Idol Group Male and Female yang yang berlangsung selama seminggu dimulai dari tanggal 26 Juli-1 Agustus 2010, yang menjadi peringkat 1 untuk male group tidak lain tidak bukan yaitu sang Legend DBSK dengan perolehan vote sebanyak 12199 votes dan untuk Female group yang berada pada puncak teratas dipegang oleh 9 cewek cantik SNSD dengan 8828 votes.
hasil Poling ini diambil dari vote melalui selection committee group sebanyak 50%,melalui internet sebanyak 30% dan melalui mobile sebanyak 20%. dan dari poling tersebut terpilihlah 20 Idol group Male And female.

Starting off with the male idol group category, here are top 8 ranking groups based on the results from the poll (numbers in bracket denote # of votes):

1. DBSK (12199)
2. Big Bang (12176)
3. H.O.T. (6654)
4. 2PM (4878)
5. Super Junior (4322)
6. SS501 (4292)
7. MBLAQ (4265)
8. god (4128)

Next, the top 5 female idol groups:

1. SNSD (8828)
2. Fin.K.L (6447)
3. 2NE1 (5748)
4. Wonder Girls (5073)
5. S.E.S (3553)
6. KARA (2338)
7. Brown Eyed Girls (1768)
8. Jewelry (1666)

selamat ya……biat dua grup tersebut.^-^

ata


sejak debut tahun 2008, 2PM telah menghasilkan beberapa mini album dan juga album. untuk itu, sebagai rasa terima kasih mereka pada para Fans 2PM “hottest”, pada bulan july dan agustus mendatang mereka akan mengadakan konser perdana mereka di Seoul Olympic Park Arena pada tanggal 31 juli sampai 1 agustus 2010 dan akan melanjutkan perform mereka di BEXCO Busan pada tanggal 7 dan 8 agustus.

kita tunggu saja seperti apa nantinya konser tersebut. yang jelas mereka bakal tampil HOT ala 2PM hehehehehehe


wah selamat ya buat 2PM ssi yang udah menang di SBS INKIGAYO pada hari ini tanggal 23 mei 2010 dengan hit single mereka WITHOUT U yang udah menang di beberapa chart dan sekarang giliran mutizen dari inkigayo yang mereka sabet.

selain memenangkan Mutizen tersebut, mereka juga perform lagu untuk Piala Dunia yang dipersembahkan khusus untuk timnas korea selatan pada world cup nanti dan lagu Without U sendiri.

nih videonya :

sayangnya pada performance tersebut tidak bisa ikut karena mungkin masih dalam masa penyembuhan…..

JUNSU OPPA, GET WELL SOON!!!

Posted: May 8, 2010 in 2PM, news

2PM’s Junsu takes a trip after KBS Music Bank‘ to the … hospital?

After performing live on a broadcast of Music Bank, Junsu took a trip to the hospital due to severe knee pain he was having.

A representative of 2PM made a statement concerning Junsu’s injuries, saying,” Junsu had been suffering from severe knee pains, so after the live performance we hurried him to a hospital new Yeouido, and he is currently undergoing a full examination.”

Thankfully, despite his severe knee pain which could have gotten worse from dancing, Junsu was able to safely complete the filming of the broadcast and was still able to perform. However, although he was able to be there for the pre-recorded part of the broadcast, Junsu was unable to join all the singers and performers on stage together at the end.

In brighter news, 2PM’s newest track, Without U‘, placed #1 on K-Chart that day! Congrats to the boys! Let’s all hope Junsu recovers soon, and support 2PM’s newest album, Don’t Stop,Can’t Stop!

cr:kpoplive


2PM will be setting foot on US soil sooner than you expect! They’ll be heading to California on the 29th of April for the Hollywood Bowl Korean Times Music Festival according to an official from JYP Entertainment.

The 8th Korean Music Festival is scheduled to be held at Los Angeles’ Hollywood Bowl on the 1st of May 2010.

After this event, the boys will return to Korea to continue promoting their latest single “Without U”. Don’t be too upset at their short stay in the US as they will be returning in June as opening acts for fellow labelmates Wonder Girls’ American Tour.

cr : kpoplive
Their recent comeback on the 22nd with their 3rd mini-album, “Don’t Stop Can’t Stop“, has acquired the attention of many with their forceful dance and the supposedly hidden meanings behind the lyrics of their title track, “Without U”. One thing’s for sure though, 2PM are well on their way for US domination. This just brings them closer to ex-group member Jay Park who’s currently making waves in the US ever since his departure from the group.


After much anticipation, male group 2PM released their comeback mini-album and music video for their title track Without U. Now the boys finally make their live comeback onto the stage and officially begin their promotions on M! Countdown!

Although there has been a lot of drama and controversy plaguing the 2PM boys since their Heartbeat promotions, it looks like they’ve risen from the ashes and comeback with a stronger and a tougher image.

Watch below as 2PM gives their fans a double dosage of music as they perform Without U and Don’t Stop Can’t Stop on stage!

cr: allkpop