Archive for the ‘big bang’ Category



aku yakin banget banyak dari kalian udah gak sabar menunggu comebacknya Big Bang, baik untuk album jepang maupun korea. finally, MV untuk single jepang terbaru mereka yang terbaru Beautiful Hangover di rilis juga.

lagu terbaru mereka ini merupakan salah satu dari 5 album single Jepang mereka dan udah mendapat banyak atensi dari para penikmat musik di Jepang … well,their Big Bang! Dengan konsep new artsy, kali ini, video musik mereka bakal menarik banget sebenarnya saya belum ngeliat secara keseluruhan dari MV ini tapi kalo diliat dari semua MV Big Bang yang sebelumnya, kita gak bakal dikecewain deh, karena dijamin Mv ini bakal keren.

Check this MV out below and tell me what are you thinking!!

Advertisements


It has been a long two years since they’ve last been seen in the k-pop music biz, but it’s finally time for Big Bang’s comeback. Amidst the YG packed summer, Big Bang is full throttle into finally make a comeback towards the end of the year. If things are speedy in the process, they may even be making a comeback during October.

On the 20th, YG Entertainment had an interview via phone with Money Today Star News. and they revealed:

“During either October or November, Big Bang will be releasing a new Korean album. We’re thinking of releasing it as a regular album. Up until now, the majority of Big Bang’s tracks were produced by fellow member, G-Dragon. For the upcoming Korean album, G-Dragon will produce all of the tracks. Because of his efforts, the date of the album release has been delayed.”

“G-Dragon has been simultaneously partaking in Big Bang’s Japan activities as well as producing tracks for the album. So far, the album is more than 80% finished.”

Meanwhile, Big Bang will be releasing a new single in Japan on the 25th.

cr:allkpop


Berdasarkan Poling yang diadakan oleh tvN Gil’s Newton Chart untuk The best Idol Group Male and Female yang yang berlangsung selama seminggu dimulai dari tanggal 26 Juli-1 Agustus 2010, yang menjadi peringkat 1 untuk male group tidak lain tidak bukan yaitu sang Legend DBSK dengan perolehan vote sebanyak 12199 votes dan untuk Female group yang berada pada puncak teratas dipegang oleh 9 cewek cantik SNSD dengan 8828 votes.
hasil Poling ini diambil dari vote melalui selection committee group sebanyak 50%,melalui internet sebanyak 30% dan melalui mobile sebanyak 20%. dan dari poling tersebut terpilihlah 20 Idol group Male And female.

Starting off with the male idol group category, here are top 8 ranking groups based on the results from the poll (numbers in bracket denote # of votes):

1. DBSK (12199)
2. Big Bang (12176)
3. H.O.T. (6654)
4. 2PM (4878)
5. Super Junior (4322)
6. SS501 (4292)
7. MBLAQ (4265)
8. god (4128)

Next, the top 5 female idol groups:

1. SNSD (8828)
2. Fin.K.L (6447)
3. 2NE1 (5748)
4. Wonder Girls (5073)
5. S.E.S (3553)
6. KARA (2338)
7. Brown Eyed Girls (1768)
8. Jewelry (1666)

selamat ya……biat dua grup tersebut.^-^

ata

Tell Me GoodBye by BIG BANG

Posted: May 18, 2010 in big bang, news

Akhirnya BIG BANG balik lagi setelah sekian lama sejak single jepang mereka KOE WE KIKASETE rilis, kali ini dengan lagu yang RnB sangat yang bikin kita waktu awal dengar langsung suka judulnya Tell Me GoodBye. aku suka banget sama Rap TOP di lagu ini. dalam MVnya mereka semua bergaya vintage ala 40an yang keren abis. hanya tOP yang mungkin agakk beda dengan rambutnya yang diwarnai putih yang membuat dia semakin sexy….. lagu ini juga dijadikan soundtrack official dari serial IRIS Jepang.

aku jamin para VIP akan sangat suka ngedengerin lagu ini dan bakal HIT seperti lagu-lagu BIG BANG lainnya. dah gak sabar nih comeback mereka. BIG BANG emang selalu keren and Sexy.

check this video out :

BigBang’s 2010 Korean Album

Posted: January 2, 2010 in big bang, K-Pop, news

Having announced solo plans for all Big Bang members except for G-Dragon in the first half of 2010 earlier, it was also revealed that all 5 members of Big Bang will reunite and return with a Korean album!

YG’s Yang Hyun Suk has revealed that Big Bang will return with an album in Korea this Summer. This comeback will be highly anticipated by fans since it’s been a while after their last in November 2008. Big Bang has been kept busy all this while with individual activities and Japan promotions.

sorce: allkpop.com



Last week the boys of TVXQ / DBSK / Tohoshinki and Big Bang both appeared on the Christmas Special edition of Music Station Live in Japan. Five days have passed since then and both of these groups returned to Japan to attend the prestigious Japan Record Awards show.

source: allkpop.com



After finish with his newest drama ‘IRIS’ , big bang’s top back with his new project. In this project his work together with the one of the best actor in korea kwon sang woo.
The project is a film with title ‘into the gunfire’ and this is will release at June 2010.

This film background is ‘war of 71’ about hard war between U.S and South korea and this is first movie of TOP. We will see, is he will play his character as good as his character in drama IRIS or maybe cooler than that? I can’t wait.

Check this photos at the shoot location out: