aku yakin banget banyak dari kalian udah gak sabar menunggu comebacknya Big Bang, baik untuk album jepang maupun korea. finally, MV untuk single jepang terbaru mereka yang terbaru Beautiful Hangover di rilis juga.

lagu terbaru mereka ini merupakan salah satu dari 5 album single Jepang mereka dan udah mendapat banyak atensi dari para penikmat musik di Jepang … well,their Big Bang! Dengan konsep new artsy, kali ini, video musik mereka bakal menarik banget sebenarnya saya belum ngeliat secara keseluruhan dari MV ini tapi kalo diliat dari semua MV Big Bang yang sebelumnya, kita gak bakal dikecewain deh, karena dijamin Mv ini bakal keren.

Check this MV out below and tell me what are you thinking!!

Advertisements


Sebuah foto terbaru Super Junior’s Kangin begitu menarik perhatian para netizen

Foto ini, yang terungkap melalui situs komunitas internet, memperlihatkan Kang In oppa yang semakin kurus dari waktu pertama ia masuk Wamil.

Dalam foto itu, terlihat Kang In yang udah kehilangan pipi chubbynya. semakin Kurus , Kang in terlihat semakin tampan ya?? hehehe (ayo Kang in oppa turunin lagi beratnya biar pas balik dah makin cakep ^_^)

Para netizen berkomentar, I guess it’s true that you lose weight when you enlist in the army,” and, “Lose a little more weight and return to the Kangin from the past.”

ata



The 9 ladies of SNSD have a busy schedule in the coming days, starting off fresh with 3 different showcases in one day, and that in itself is crazy! However, fans have also been anxiously awaiting news on their Japanese music.

Wait no longer, Universal Music Japan recently uploaded the music video teaser for Tell Me Your Wish (Genie), and the setting has definitely changed from their ever so popular military outfits to a carnival-like theme.

SM Entertainment also made use of flow-mo technology once again, as seen in music videos for BoA and SHINee, making the visual effects more enticing.

cr:allkpop



It has been a long two years since they’ve last been seen in the k-pop music biz, but it’s finally time for Big Bang’s comeback. Amidst the YG packed summer, Big Bang is full throttle into finally make a comeback towards the end of the year. If things are speedy in the process, they may even be making a comeback during October.

On the 20th, YG Entertainment had an interview via phone with Money Today Star News. and they revealed:

“During either October or November, Big Bang will be releasing a new Korean album. We’re thinking of releasing it as a regular album. Up until now, the majority of Big Bang’s tracks were produced by fellow member, G-Dragon. For the upcoming Korean album, G-Dragon will produce all of the tracks. Because of his efforts, the date of the album release has been delayed.”

“G-Dragon has been simultaneously partaking in Big Bang’s Japan activities as well as producing tracks for the album. So far, the album is more than 80% finished.”

Meanwhile, Big Bang will be releasing a new single in Japan on the 25th.

cr:allkpop



On today’s episode of SBS Inkigayo, the nominees of Take 7 were BoA (Hurricane Venus), DJ DOC (I’m This Kind of Person), SHINee (Lucifer), Se7en (Better Together), miss A (Bad Girl Good Girl), Homme (2AM’s Changmin & 8Eight’s Lee Hyun) (I Was Able To Eat Well), and G.NA (I’ll Back Off So You Can Live Better). DJ DOC and Homme were not present to perform today for respective reasons. Meanwhile, MC Jo Kwon was away in China for 2AM activities.

In the end, SHINee won today’s Mutizen award with the song Lucifer for the second week running, adding to their two Music Bank trophies earlier! Congratulations to SHINee!

There was also a surprise at the end when DJ DOC who did not perform this afternoon again, appeared to offer an apology for their ‘behavior’ on Music Bank days earlier.

cr:Allkpop



waktu pertama kali kita melihat dance dari Lucifer kita pasti langsung bilang kalo dance ini merupakan salah satu koreografi terbaik yang dimiliki the boys from Shinee. karena itu, kali ini mereka sengaja ngeluarin dance version dari Lucifer, siapa tahu ada yang mau belajar hehehe^_^. waktu ngeliat ni video, aku langsung tertarik sama bajunya si Maknae Taemin yang kayak layar monitor rusak hehehhe (maksudnya keren gitu lho!!!).
walaupun kualitas videonya kecil alias not HD tapi kalo ngeliat adek-adek ini ngedance jadi penegn dance juga. abis energik banget!!!! keren banget deh…… Shinee emang gak oernah ngecewain para Noonanya heheheh… luv you dongsaeng ah…..

check this video below:



Buat para pecinta Starking and Dream Team, terlebih lagi buat para EunhyukieLovers, kita bakal akan kehilangan si dancing machine untuk sementara atau mungkin waktu yang agak lama akan meninggalkan dua acara tersebut, dikarenakan dia harus memperdalam ilmu dancenya untuk dance battle sama George Sampson, si anak ajaib dari inggris yang merupakan finalis Britain’s Got Talent 2008. aku juga belum tahu kapan dance battle tersebut akan berlangsung, tapi dari niat Hyuk Jae Oppa ninggalin 2 acara tersebut merupakan bukti kalo acara ini akan berlangsung dalam waktu dekatdan bakal bukan sekedar dance battke biasa.

so, kita tunggu aja gimana jadinya dua dancing machine bertemu bakal seru deh kayaknya hehehehe………..

EunHyuk Oppa Hwaiting!!!!!!